GSHBBBanner

 

Last Updated: 4/3/2011

Teori

Kat bawah ni artikel-artikel yang aku tulis berkenaan teori muzik. Kalau background korang pasal teori muzik tak banyak, aku suggest baca ikut turutan.

Tajuk Tarikh Ditulis Revisi Terakhir
Mengapa Belajar Teori Muzik?
2/20/11
Mengenali Note Muzik
1/18/11
 
Rentak (Teori dan Praktis)
11/13/10
11/14/10
Major, Minor Scales
later
 
Keys
later
 
Chords
later
 

 

Praktis

Kat bawah ni artikel-artikel berkenaan practical aspect of guitars. Aku tak plan nak tulis banyak sangat pasal benda ni. And you don't really have to read them in order. Aku akan tulis ikut apa yang aku rasa nak tulis, sometimes based on questions yang aku dapat. I may write about techniques a little bit too.

Tajuk Tarikh Ditulis Revisi Terakhir
Rentak (Teori dan Praktis)
11/13/10
11/14/10
Barre Chords
4/3/11
 
     

 

Aku Punye ®